Bamsezoolog
På billedet ses en Raphus cucullatus (dronte), Gorilla gorilla (gorilla), Thylacinus cynocephalus (pungulv), Ornithorhynchus anatinus (næbdyr) og Architeuthis dux (kæmpeblæksprutte).

Bamsezoologerne vender tilbage

EFTERÅRSFERIE PÅ MUSEET

Hvilken art er din tøjdyrskanin, din plyshund eller bamsebjørn? Tag dit yndlingstøjdyr med på museet i efterårsferien og få det artsbestemt af vores kyndige bamsezoologer doktor Gjerløff og doktor Trolle. Tøjdyret bliver udstyret med et officielt mærkat med det latinske navn på samme måde, som vi gør med dyrene i vores videnskabelige samlinger.

Sidste gang bamsezoologerne gæstede museet var det en stor succes, og det var fantastisk at se, hvor mange forskellige (plys)dyrearter, der findes i de danske børneværelser. Særligt interessant var opdagelsen af en række helt nye arter, som hidtil har været ubeskrevne af videnskaben, herunder det lilla tretåede dansedovendyr (Bradypus disco), regnbueuglen (Bubo polychroma), sushisælen (Phoca nigiri) og den sjældne lyserøde hybrid ulve-enhjørning (Canis unicornilupus purpurata).

P.s.: Vi vil være særligt glade for at se plysaber denne gang, men alle tøjdyr er velkomne.

Praktisk information

Hvornår: 20. oktober 2023 kl. 1116.

Hvor: På Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5-7.

Målgruppe: Børn med deres bamser.

Adgang: Alle aktiviteter er inkluderet i din billet til museet.