Skov set fra oven

Naturen kalder: How to Save the Planet

GRATIS FOREDRAG OG DEBAT FOR UNGE OM BIODIVERSITETSKRISEN

Den 7. februar er du igen inviteret til gratis foredrag og debat med 'Naturen kalder'. I denne omgang får vi besøg af den berømte forsker og professor i klimaforandringer, Mark Maslin. 

Maslin har udgivet adskillige bøger om en flere miljøemner, herunder klimaforandringer, økologi og den antropocæne tidsalder. Hans verdenskendte bog; 'How to Save the Planet: The Facts' er skrevet som en håndbog til, hvordan vi sammen kan gøre mere for at beskytte vores fremtid. Hvordan redder vi vores planet og overlever det 21. århundrede? Hvordan argumenterer vi mod klimabenægtere? Og hvordan skaber vi positiv forandring midt i klimakrisen?

Til foredraget den 7. februar vil Maslin fortælle om sin forskning, så tag dine spørgsmål med og deltag i debatten. Vores to første 'Naturen kalder'-events var udsolgte, så tøv ikke med at hente din gratis billet.

Praktisk information

Dato og tidspunkt: Onsdag den 7. februar kl. 19.15–21.

Sted: Auditoriet på Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5–7, 1350 København K.

Billetter: Arrangementet er gratis, men du skal vise billet ved ankomst. Hent din gratis billet via Billetto. Ønsker du at opleve museets udstillinger, skal du købe entrébillet.

Målgruppe: Arrangementet henvender sig til unge  men alle er velkomne. Foredraget vil være på engelsk.

Kørestolsbrugere kan godt deltage i arrangementet. Se mere om handicapforhold på museet