Kalender

 • 9. februar - 17. februar 2019

  Vinterferie på Zoologisk Museum

  Årets vinterferie på Zoologisk Museum er i havdyrenes tegn. Vi byder på workshop for børn og voksne og live quiz, og så har vi fundet hajer og andre særlige genstande frem fra vores videnskabelige samlinger, som man kan kigge nærmere på. Som altid kan man også gå på opdagelse i vores store samling af kranier og fordybe sig i dyretegneriet i Naturhistorisk Laboratorium. 

  » Læs mere

 • 20. februar 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have efter lukketid

  Tilbring en kold vinteraften i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874.

  » Læs mere

 • 20. februar 2019, kl. 19:00-21:15

  Nobelkavalkade

  [ VIN & VIDENSKAB ] Uddelingen af nobelpriserne er et af årets absolutte højdepunkter i videnskabens verden. I 2019 vender Vin & Videnskabs populære ”Nobelkavalkade” tilbage på programmet. Her vil fire prominente danske forskere præsentere 2018’s nobelpriser i hhv. medicin, fysik og kemi plus medicinprisen fra 2017.

  » Læs mere

 • 23. februar 2019, kl. 15:30-17:00

  Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum.

  » Læs mere

 • 24. februar 2019, kl. 15:00-16:30

  Søndagsrundvisning i Botanisk Have

  Tilbring en kold vintereftermiddag i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874.

  » Læs mere

 • 26. februar 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have efter lukketid

  Tilbring en kold vinteraften i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874.

  » Læs mere

 • 27. februar 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum.

  » Læs mere

 • 27. februar 2019, kl. 19:00-21:15

  Europas rødder: arkæologi, genetik, lingvistik

  [ VIN & VIDENSKAB ] Hvem er vi? Hvor stammer vores forfædre fra? Og hvor kom vores sprog fra? For første gang er arkæologerne, lingvisterne og genetikerne gået sammen i et omfattende tværfagligt samarbejde, der har givet et dybere indblik i europæerne og deres sprogs ældste historie, end man nogensinde har haft før.

  » Læs mere

 • 28. februar 2019, kl. 19:00-20:30

  Kan klimaet klare en valgkamp?

  [ JORDEN KALDER ] Størstedelen af danskerne betragter i dag de globale klimaforandringer som et alvorligt problem. Bekymring for klimaforandringerne, opbakning til en mere ambitiøs klimapolitik og vilje til at ændre livsstil af hensyn til klimaet er stigende. Mange eksperter påpeger samtidig, at håndtering af klimaspørgsmålet er en fælles global opgave. En opgave vi skal samles om – ikke skændes om. Spørgsmålet er derfor: Kan klimaet klare en valgkamp?

  » Læs mere

 • 6. marts 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have efter lukketid

  Tilbring en kold vinteraften i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874.

  » Læs mere