Kalender

 • 21. august 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. 

  » Læs mere

 • 25. august 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. Dagens tema: Botanik i glasset – planterne du drikker.

  » Læs mere

 • 27. august 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 29. august 2019, kl. 17:00-19:00

  V.I.P. guided tour and beer tasting in the Botanical Garden - with Zoran Gojkovic, Carlsberg Research Laboratory

  For this V.I.P. event you will get a special guided tour of the historic garden from 1872 with Sam Bruun-Lund, tour guide in the Botanical garden, and a beer-themed guided tour of The Nordic Beer Garden with Zoran Gojkovic, Director of Brewing Science & Technology at Carlsberg Research Laboratory. During the tour Zoran will dive into the plants, science and research behind beerbrewing. We finish the event with a beer tasting with two different beers and a guiding from Zoran on how to taste beers.

  » Læs mere

 • 4. september 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. Dagens tema: Botanik i ølbrygning.

  » Læs mere

 • 4. september 2019, kl. 19:00-21:15

  Sissel-Jo Gazan & Christine Stabell Benn

  [ VIN & VIDENSKAB ] I denne særudgave af Vin & Videnskab præsenterer vi den prisvindende forfatter Sissel Jo-Gazan og professor i Global Health, overlæge og vaccineforsker Christine Stabell Benn.

  » Læs mere

 • 10. september 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 11. september 2019, kl. 19:00-21:15

  Månen tur/retur

  [ VIN & VIDENSKAB ] For at markere 50-året for Apollo 11, den første bemandede månelanding, sætter vi fokus på vores nærmeste nabo i solsystemet. Det skal handle om forskning i Månens skjulte indre og om månemissionerne.

  » Læs mere

 • 18. september 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 18. september 2019, kl. 19:00-21:15

  Fremtiden kommer

  [ VIN & VIDENSKAB ] Fremtiden kommer. Og det går stærkt! Vi har bedt fire kloge eksperter om at kigge i krystalkuglen og give deres bud på, hvor vi er på vej hen. Det skal handle om kunstig intelligens, robotter, det genredigerede menneske og den ultimative fremtid, solsystemets endeligt.

  » Læs mere