Kalender

 • 2. november 2019, kl. 15:30-17:00

  Familierundvisning efter lukketid på Zoologisk Museum

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. Dagens tema: Halloween special, gys og gru.

  » Læs mere

 • 5. november 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 5. november 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum.

  » Læs mere

 • 6. november 2019, kl. 19:00-21:15

  Kæmpekrateret i Grønland, asteroider og truslen fra rummet

  [ VIN & VIDENSKAB ] Med på det berømte tidsskift Science’s liste over de ti største videnskabelige gennembrud i 2018 var den overraskende opdagelse af et kæmpekrater under Grønlands indlandsis. Krateret stammer fra et nedslag af en asteroide på størrelse med et bjerg

  » Læs mere

 • 12. november 2019, kl. 19:00-20:30

  Løser vi klimakrisen med at uddele kondomer?

  [ JORDEN KALDER ] Udover indsatser for bæredygtigt forbrug kan en anden indsats handle om at begrænse den globale befolkningstilvækst, men kan vi gøre det uden at kollidere med basale menneskerettigheder? - løser vi klimakrisen ved at uddele kondomer?

  » Læs mere

 • 13. november 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 13. november 2019, kl. 19:00-21:15

  Jason Box

  [ VIN & VIDENSKAB ] Jason Box is professor in glaciology and a renowned expert in the Greenland ice sheet (Indlandsisen) and climate changes. He has participated in 30 scientific expeditions to Greenland, been a lead author of several significant reports on climate changes in the Arctic and regularly appears in the media around the world debating climate issues.

  » Læs mere

 • 16. november 2019, kl. 10:00-16:00

  Fisker- og Fangerdag

  Vi fejrer Fisker- og Fangerdagen med aktiviteter hele dagen lørdag d. 16.

  » Læs mere

 • 16. november 2019, kl. 15:30-17:00

  Familierundvisning efter lukketid på Zoologisk Museum

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. Dagens tema: Grønlands dyreliv.

  » Læs mere

 • 19. november 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. Dagens tema: Planternes ekstreme tilpasninger.

  » Læs mere