Kalender

 • 25. marts 2020, kl. 19:00-21:15

  Mars 2020

  [ Foredrag med VIN & VIDENSKAB ] Hvor 2019 stod i Månens tegn, så er 2020 det helt store Mars-år. Ikke færre end fire lande/rumfartsorganisationer planlægger at sende missioner af sted mod vores røde naboplanet, der i blandt NASA med deres Mars 2020, som to af aftenens foredragsholdere er involveret i. Dette sker bl.a. for at søge svar på det helt store spørgsmål: Har der været, og er der måske endnu, liv på Mars? Og så er missionerne også endnu et skridt i retning af at sende mennesker til Mars.

  » Læs mere

 • 15. april 2020, kl. 19:00-21:15

  The dinosaurs rediscovered

  [ Foredrag med VIN & VIDENSKAB ] Our international guest speaker of the season is Professor Michael Benton. He is a leading British palaeontologist and evolutionary scientist who has made fundamental contributions to understanding the history of life. He was one of the experts consulted by BBC in connection with their series Walking with Dinosaurs and he has published a number of acclaimed books. His latest book is entitled “The Dinosaurs Rediscovered: How a Scientific Revolution is Rewriting History” (2019) and this will be the topic of his talk at Wine & Science.

  » Læs mere

 • 29. april 2020, kl. 19:00-21:15

  Danmarks vilde pattedyr

  [ Foredrag med VIN & VIDENSKAB ] Medierne har en tendens at fokusere på dyrelivet ude i den store verden, men Danmark har faktisk en rig og spændende pattedyrfauna. Denne aften stiller vi skarpt på et udvalg af de mest karismatiske arter herhjemme, når fire af Danmarks førende pattedyrforskere beretter om, hvad deres mangeårige feltarbejde har afsløret om henholdsvis ræven, grævlingen, pindsvinet og vores helt egen syvsover, den sjældne hasselmus.

  » Læs mere